آزمون مواجهه

1392 | 18 اردیبهشت 1393

آزمایش مواجهه روشی است که طی آن، یک محصول با قرار گرفتن در معرض انواع مشخص شده باکتری‌ها و قارچ‌ها به چالش کشیده می‌شود تا مشخص شود که آیا به اندازه کافی در برابر میکروارگانیسم ها حفاظت می شود یا خیر.

پیش بینی دقیق اثر نهایی یک ماده نگهدارنده در محصولات آرایشی یا دارویی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و لازم است که از عملکرد فعلی آن در یک محصول فرموله شده، اطمینان حاصل شود. آزمایش مواجهه روشی است که طی آن، یک محصول با قرار گرفتن در معرض انواع مشخص شده باکتری‌ها و قارچ‌ها به چالش کشیده می‌شود تا مشخص شود که آیا به اندازه کافی در برابر میکروارگانیسم ها حفاظت می شود یا خیر.

ارزیابی اثر نگهدارنده در طول عمر قفسه‌ای محصول نیز، مورد نیاز است. ارگانیسم‌های مورد آزمایش، باید نماینده میکروارگانیسم‌هایی باشند که احتمالاً در طول استفاده به عنوان آلاینده وجود دارند و بایستی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی، کپک و مخمر باشند. هچنین ایزوله‌های بومی کارخانه‌ای به دست آمده در نتیجه آلودگی بچ‌های پیشین محصول نیز ممکن است به کار برده شوند. ارگانیسم ها، به صورت تکی یا آمیخته، (معمولاً به عنوان مواجهه یک مرحله‌ای یا در بعضی موارد مواجهه چندگانه در فواصل مناسب) به نمونه‌های محصول تلقیح می‌شوند تا میزان ارگانیسم‌هایی که زنده می‌مانند تعیین گردد. نهایتاً آزمون شمارش در فواصل زمانی معین، جهت تعیین تعداد میکروارگانیسم‌های باقی مانده در محصول به کار می‌رود.

تفسیر داده‌ها معمولاً براساس فارماکوپه‌های دارویی یا سایر استانداردها مانند ISO/IEC 11930 انجام می‌شود. آزمایش مواجهه جهت انتخاب و تعیین میزان نگهدارنده‌ها در فرمول‌های آرایشی و بهداشتی و شوینده‌ها نیز کاربرد دارد.

جهت دریافت مشاوره در خصوص انتخاب نگهدارنده‌ها و تعیین میزان آن ها در فرمولاسیون محصولات آرایشی، بهداشتی و شوینده ها شامل انواع کرم‌ها از جمله کرم‌های مرطوب کننده و ضدآفتاب، شامپوها و محصولات آرایشی، با آزمایشگاه آزما نانو سیستم تماس حاصل فرمایید.

تلفن‌های تماس:

دفتر مرکزی: ۲۳۵۷۶۸۰۰ ۰۲۱

آزمایشگاه: ۴ – ۳۳۶۷۷۴۳۲ ۰۲۵

تصاویر

آزمون مواجهه

Challenge-Test-1200x700

ثبت دیدگاه

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

Skip Navigation Links.

پربادیدترین مقالات